Starity

Sztárok, akiknek bejött az ombre haj IV.

2014. április 21. 14:02   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk újabb 5 sztárral gazdagodik. Lássuk a legjobb ombrékat!

hirdetés
Sztárok, akiknek bejött az ombre haj IV.

Régóta tombol már az ombre-láz! A hajstílus lényege, hogy a hajvégedet más színűre fested, mint a hajad többi részét. Az általános két színű, de további színekkel is variálhatók. A trend természetesen a celebvilágot is beszippantotta – lássuk újabb öt sztár ombréjét!

Khole Kardashian

A Kardashian-família egyik sarja is kipróbálta ezt a hajstílust. Khloe egy szolidabb, de annál mutatósabb szőke-barna kombót festetett magának. Igazán jól áll neki!

Emily Blunt

A színésznő többféle ombrét is kipróbált, volt szőkés, barnás és vöröses ombréja is, és göndör és kiegyenesített hajjal is viselte. Mindegyik remekül festett Az ördög Pradát visel sztárján.

Lea Michele

A Glee pacsirtája már egyszer szerepelt cikksorozatunkban, azonban a színésznő többféle variációt is kipróbált. Volt „felül sötét – alul világos” ombréja és a fordítottja is. A Cannonball énekesnője, meg kell mondjuk, egyszer sem választott rosszul.

Lauren Conrad

A valóságshow-sztár is többféle hajfestést kipróbált. Volt szőke és barna ombréja is – könyvét, a Sweet Little Lies is ilyen hajjal dedikálta –, de az ellenkezőjét is viselte már. Laurentől is jó döntés volt az ombre, imádjuk az összes változatát!

Miley Cyrus

A vadóc énekesnő őrült korszaka előtt – mikor is szőkére festette haját, és rövidre vágatta – számos ombrefrizurát próbált ki. A barna-szőke variációt részesítette előnyben a Wrecking Ball énekesnője, több eseményen is láthattuk ilyen hajjal, bár különböző hosszúságban. Lehet, hogy Miley-nak vissza kéne térnie a régi frizuráihoz, mivel az átmenetes hajstílus illik a színésznőhöz.

A sorozat előző részei:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek