Starity

Colin Kaeperneck rendőrségi nyomozás alatt áll

2014. április 12. 10:10   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az irányító egy gyanús esetbe keveredett, és most emiatt nyomozást indítottak el. Jelenleg még nem tudni, miről van szó, de lehetséges, hogy szexuális erőszak miatt nyomoz a miami rendőrség.

hirdetés
Colin Kaeperneck rendőrségi nyomozás alatt áll

A San Francisco 49ers csapat irányítója most pácban van. A miami rendőrség nyomozást indított el, miután egy nő öntudatlanul kórházba került Ricardo Lockette bulijáról. Egy jelenleg ismeretlen női személy elmondta a rendőröknek, hogy egy buliba tartott Colinnal és csapattársával, Quinton Pattonnal.

Miután a buliba értek, a marihuána olyan rosszul hatott a nőre, hogy rosszul lett és ledőlt az egyik hálóban. A rendőrségi jelentés szerint Kaeperneck követte a nőt, majd elkezdte csókolgatni és levetkőztetni. Ezt követően Colin elhagyta a szobát, és nem történt semmilyen szexuális együttlét.

A nő elmondása szerint, már amennyire emlékszik az egészből, miután Colin elhagyta a szobát, még mindig meztelen volt, és néhány ember leste őt, majd többre nem emlékezett, csak arra, hogy egy kórházi szobában ébredt fel, és fogalma sincs, hogyan került oda.

A rendőrség jelenleg csak „gyanús”-ként kezeli az ügyet, majd később átadták a Különleges Ügyosztálynak, mivel ők foglalkoznak szexuális témájú ügyekkel. A nyomozás során még senki sem lett letartóztatva vagy megvádolva.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek