Starity

11 dolog, ami a héten a sztárokkal történt

2014. április 12. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lássuk, kikkel és merre járkáltak kedvenc hírességeink a hét folyamán.

hirdetés
11 dolog, ami a héten a sztárokkal történt

Selena Gomez és Justin Bieber együtt lógtak

Nyomon sem követhető többé Justin Bieber és Selena Gomez kapcsolata, ám úgy fest, továbbra is együtt vannak. A páros egy miami stúdióban mutatkozott együtt, habár próbálták elkerülni a lesifotósokat. Az énekes jelenleg Miamiban dolgozik legújabb albumán a Hit Factory stúdióban.

*

Együtt sétáltatott kutyát Amanda Seyfried és Justin Long

Amanda Seyfried és Justin Long jobban kijönnek, mint valaha: a páros kihasználta a pénteki jó időt, és leugrottak a parkba egy közös edzés erejéig, majd megsétáltatták kutyájukat, Finnt is Los Felizben.

*

Chris Pine Londonba utazott

Chris Pine úgy sétált végig a reptéren, mint egy szexi zombi – április hetedikén érkezett meg a Heathrow-ra, majd aznap este már meg is kezdte az Armani Code parfüm promótálását a fővárosban.

*

Gyerekekkel kosárlabdázott Andrew Garfield

A csodálatos Pókember sztárja magára öltötte képernyőbeli alteregója szerelését, és meglátogatott egy brixtoni jótékonysági szervezetet, a Kids Cityt három nappal ezelőtt, ahol 3-11 éves gyerkőcökkel kosarazott. Imádni való!

*

Minibicajt kapott a trónörökös

Katalin hercegné ismét elegánsan jelent meg a Cambridge-i városházán ma délelőtt, ahová férje, Vilmos herceg is elkísérte, és látogatásuk során egy mini Avanti-biciklivel lepték meg a kis Györgyöt!

*

Ashley Greene versenyautóba pattant

Az Alkonyat sztárja ki nem hagyná a Coachella Fesztivált, így már csütörtökön megjelent az Oakley Learn to Ride rendezvényen a kaliforniai Thermalban, ahol kihívta barátját, Paul Khouryt egy versenyre. Ashley nyert, még annak ellenére is, hogy ötcentis magassarkú csizmában vezetett.

*

Eva Longoria Mexikóban bulizott

A 39 éves színésznő a mexikói Garza Blanca Preserve Resort & Spában bulizott barátaival, Puerto Vallartában – együtt ünnepelték Eva születésnapját, ami március 15-én volt ugyan, de eddig még nem volt alkalmuk partit csapni.

*

Brad Pitt művészeti galériában járt

Az 50 éves sztár pénteken lecsekkolta a Fahey/Klein Galéria legújabb kiállítását Los Angelesben, ahol a jelek szerint nemcsak egy műremekkel, de egy büntetőcédulával is gazdagodott, mert lejárt a parkolójegye.

*

Johnny Depp Ellen DeGeneres vendége volt

A színész a péntek este adásba került The Ellen DeGeneres Show sztárvendége volt, ahol legújabb filmjéről, a Transzcendensről beszélgettek, majd Depp elárulta, mai napig imád festeni, legutóbb egy elefántos portrén dolgozott.

*

Saoirse Ronan visszatért az ötvenes évekbe

A Vágy és vezeklés sztárja az írországi Curracloe Beachen és Waxfordban forgatja új filmjét, amely Colm Toibin regényén, a Brooklynon alapszik, és egy, az ötvenes éveket idéző szettben és elegáns fehér kesztyűkben jelent meg a felvételen.

*

Sebastian Stan a Chelsea Lately vendége volt

Április kilencedikén került adásba a Chelsea Lately legújabb epizódja, amelyben az Amerika kapitány sztárját, A tél katonáját megformáló Sebastiant arról faggatta Chelsea, milyen érzés a Chris és közte kialakult brománc.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek