Starity

A Jóbarátok sztárja alaposan le van pukkanva

2010. augusztus 29. 22:10   |   Szerző: agicaa9412

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lepukkant külső, elgyötört arc, ez jellemzi most a Jóbarátok sztárját, Matthew Perryt. A korábban jóképűnek tartott sztárra ma már rá sem lehet ismerni.

hirdetés
A Jóbarátok sztárja alaposan le van pukkanva

Alaposan eljártak az évek Matthew Perry felett. A Jóbarátok egykori sztárja, akiért milliók rajongtak, már nem a régi, meggyötört arccal és lepukkant külsővel mutatkozott Los Angelesben. A színész egy gyerekbuliba igyekezett egyik kollégájával, de ha a képeket jobban megnézzük, sem a frizurájával, sem azzal, hogy mit vesz fel, nem nagyon törődik. Az egykor sáromos színész most ráncos, elhanyagolt és kifogásolható fejjel mutatkozott, alig emlékeztet régi önmagára.

Perrynek régebben komoly alkoholproblémával kellett szembenéznie, sokak szerint emiatt néz ki úgy, ahogy most kinéz. A filmproducerek szemében viszont nem túl pozitív a látványa, valószínű, hogy nem fogják jobbnál jobb szerepekkel bombázni a színészt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek