Starity

14 dolog, ami az MTV Movie Awardson történt

2014. április 14. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap került megrendezésre az idei MTV Movie Awards – lássuk az est felejthetetlen pillanatait!

hirdetés
14 dolog, ami az MTV Movie Awardson történt

Az Oscar-díj-átadóhoz hasonlóan ismét összegyűjtöttük a legjobb pillanatokat a 2014-es MTV Movie Awardsról, amelyet most prezentálunk nektek! A nyertesek listáját elolvashatjátok előző cikkünkben.

Amikor az MTV Movie Awards házigazdája vagy, és azt ígéred a nézőknek, az este felejthetetlen lesz, megpróbálsz mindent megtenni, ami csak tőled telik. Conan O’Brien megkísérelte túlszárnyalni elődjeit, így az első öt percben 50 sztárcameót vonultatott fel – többek közt Taylor Swifttel manikűröztetett.

Nicki Minaj, mielőtt a Legjobb férfi előadás kategóriának győztesét prezentálta volna Leslie Mann, Cameron Diaz és Kate Upton oldalán, felajánlotta Matthew McConaughey-nek a színpadon, hogy úgy játszhat a fenekén, mintha bongó lenne.

Nem felejthetjük el Chris Pratt nevetségesen kínos belépőjét sem, amikor zavarában mikrofon nélkül sétált fel a színpadra – végül viccet csinált belőle.

A szünetben Rihanna és Eminem közösen léptek fel, és előadták 2013 egyik legjobb közreműködését, a Monstert, majd a dal után meg is ölelték egymást.

Seth Rogen megcsókolta az édesanyját – és senki sem tudta nem észrevenni! A komikus Dave Franco és Zac Efron oldalán prezentálta a Legjobb csókért járó trófeát, amit Jennifer Aniston, Emma Roberts és Will Poulter nyertek, majd úgy döntött, édesanyjával bemutatja, milyen is a legjobb csók. Zac Efron tekintete mindent elmond.

Lupita Nyong'o ismét káprázatos szettben jelent meg a díjátadón egy retro-hatású ruhában. Sminkese, Nick Barose elmondta, csillogó diszkóstílust szeretett volna elérni a makeuppal, amely tökéletesen illett Chanel-ruhájához.

A színpadon a színésznő azzal viccelődött, egy év alatt ugyan mindenki megismerte, mai napig nem tudják kiejteni a nevét.

Cameron Diaz annyira elfoglalt, hogy még ideje sem volt leülni és megnézni Az éhezők viadala második részét – John Travoltához hasonlóan ő is bakizott, bár azért nem akkorát. A filmet „Futótüzek”-ként prezentálta.

Conan gondoskodott arról, hogy a köszönőbeszédek rövidek és tartalmasak legyenek – azzal fenyegetőzött, a pénisze majd lekergeti a színpadról azokat, akik túl sokáig hálálkodnak a díjukért.

Amanda Seyfried Seth MacFarlane oldalán jelentette be a Legjobb komikus előadásért járó díj nyertesét, ám nem tudta elolvasni a szöveget, mivel elfelejtette betenni a kontaktlencséit!

Johnny Knoxville berontott a képbe, amikor Jessica Albát fotózták; elkészült az este első photobombja.

A 21 Jump Street sztárja, Jonah Hill prezentálta a kollégájának, Channing Tatumnak járó kitüntetést, az MTV Trailblazer díját, amit egy hosszú öleléssel ünnepeltek meg.

Sam Claflin a nézőtéren az orrát kezdte túrni, nyilván abban reménykedve, kikerült a kamerák kereszttüzéből. A kis naiv.

Tyler Hoechlin és Grumpy Cat végre találkoztak! A színész Instagram-profilján jelentette, mennyire várta már, hogy személyesen is találkozzon az internetsztárral, aki morcosan ugyan, de vállalta a közös fotót.

És persze nem feledkezhetünk meg arról a pillanatról sem, amikor Rita Ora félmeztelenre vetkőztette Zac Efront, aki a Legjobb félmeztelen alakítás kategória nyertese lett. Köszönjük, Zac!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek