Starity

Betegség miatt nem állhat többé színpadra Malcolm Young

2014. április 16. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világhírű ausztrál rockzenei szcéna egyik gyöngyszeme az 1973-ban alakult AC/DC, ám úgy fest, hogy a csapat alapító tagja, Malcolm Young többé nem állhat színpadra betegsége miatt.

hirdetés
Betegség miatt nem állhat többé színpadra Malcolm Young

Napok óta izzott a levegő a világhírű csapat körül, ám Brian Johnson frontember mindvégig tagadta, hogy a zenekar feloszlana. Mark Gable, a Choirboys frontembereként és az AC/DC-tagok barátjaként azonban megerősítette a pletykát, miszerint nincs minden rendben a rock-ikonok háza táján, az egyik alapító tag, Malcolm Young egészségi állapota miatt.

A mai napon pedig az immár 41 éves fennállását ünneplő zenekar – mely májusban vonul stúdióba, hogy következő nagylemezét rögzítse – megosztotta hivatalos oldalán a következő hírt, mely lerántja a leplet az igazságról:

40, az AC/DC-nek szentelt év után, az alapító tagként és a csapat gitárosaként is ismert Malcolm Young, egészségügyi problémák miatt pihenőre kényszerült. Malcolm szeretné megköszönni a világszerte megtalálható 'vaskalapos légióknak' a soha el nem múló szeretetet és támogatást. E hírek fényében az AC/DC azt kéri csupán, hogy mindannyian viseltessetek tisztelettel Malcolm és családja privát-szférája iránt, a zenekar pedig folytatja a zenélést.

Mindezek fényében kijelenthetjük, hogy a Rock N Roll Train továbbrobog, ám ezúttal Malcolm nélkül. A kérdés már csak az, hogy ki lehet méltó arra, hogy a csapat egyik alappillérét pótolja?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek