Starity

Berlinben forgatják az utolsó Éhezők viadala jeleneteit

2014. április 17. 11:11   |   Szerző: kat97

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rendező, Francis Lawrence többször elhintette a Futótűz sajtókörútján tavaly, hogy külföldi helyszíneket is keresnek a fináléhoz.

hirdetés
Berlinben forgatják az utolsó Éhezők viadala jeleneteit

A hatalmas sikereket bezsebelt Hunger Games-franchise utolsó darabja – mint ismeretes –, két részben fog megjelenni a mozikban. A forgatást már a második film premerje előtt elkezdték Atlantában, és eddig ott is folyt.

A filmet készítő stúdió, a Lionsgate nemrég bejelentette, hogy néhány jelenetet Németországban, Potsdam, Berlin környékén fognak rögzíteni, és a főszerepeket játszó Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth és Woody Harrelson is ide fog érkezni nyár elején.

A castingra a Babelsberg stúdió 1000 főt keres 18 és 65 év között, és származásuk is adott: „nemzetközi berlinieket” keresnek, azaz, afrikai, ázsiai-arab, perzsa, török, dél-amerikai, latin és spanyol embereket. A jelentkezőknek háromnapos folyamatos munkára kell számítaniuk, átlagosan napi 55 euró fizettséggel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek