Starity

Levágta a péniszét a rapper, majd leugrott az erkélyről

2014. április 17. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Andre Johnson öngyilkosságot kísérelt meg tegnap hajnalban; férfiasságát lemetszve leugrott a másodikról.

hirdetés
Levágta a péniszét a rapper, majd leugrott az erkélyről

„Ne higgyetek a hype-nak, ez a tetűláda sz*rt sem csinált a WUTANG-gel” – posztolta hivatalos oldalukra a Wu Tang Clan – alig néhány órával azt követően, hogy a csak Christ Bearerként ismert rapper, Andre Johnson lemetszette saját péniszét, majd kiugrott a második emeletről szerda hajnalban – számolt be a Billboard.

Annak ellenére, hogy egykor a Wu-Tang Clan alcsapatának alapítója volt, a zenekar szerint semmi közük sincs egymáshoz Andréval. A rappert éjjel egy óra körül találták meg Los Angeles-i lakása előtt, majd azonnal a Cedars-Sinai Medical Centerbe szállították – az ugrást túlélte, de gondoskodott arról, hogy pénisze nélkül kerüljön a túlvilágra.

Egyelőre nem derült ki, mi vezette az öngyilkosság megkísérléséhez, a Northstar többi tagja is az épületben tartózkodott, de elmondásuk szerint nem használtak kemény drogokat, amik idáig vezették volna. A férfiasságát nem sikerült visszavarrniuk az orvosoknak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek