Starity

Paul Walker öccseivel folytatódik a Halálos iramban 7

2014. április 18. 12:12   |   Szerző: goldman

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Paul Walker két öccse is segédkezik testvérük fennmaradt jeleneteinek leforgatásában.

hirdetés
Paul Walker öccseivel folytatódik a Halálos iramban 7

Mint ahogy már korábban hírül adtuk, a Paul Walker váratlan halála miatt beiktatott forgatási kényszerszünet áprilisban véget ért. A film alkotói döntöttek a Paul által játszott Brian O’Conner sorsa felől is, melynek értelmében testdublőrökkel, és CGI segítségével keltik újra életre a karaktert. Paulnak még a halála előtt sikerült leforgatnia jeleneteinek nagy részét, és ezeket kívánják még kiegészíteni néhány új felvétellel.

A legújabb hírek szerint Paul két öccse, Cody és Caleb Walker is csatlakozott a csapathoz, hogy segédkezzenek a fennmaradt akciójelenetek forgatásában, mely információt Cody Walker is megerősítette hivatalos Facebook-oldalán.

Paul karrierjének egyik legfontosabb állomása volt a Halálos iramban-sorozat. Brian O’Conner eljátszása sokat lendített filmes karrierjén, és egyúttal lényegesen hozzá is járult a sorozat népszerűségéhez. A film sikeres befejezésével kollégái szeretnének tisztelegni emléke előtt.

Paul a testvéreivel

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek