Starity

Nem Kris Jenner lesz Selena Gomez menedzsere

2014. április 20. 09:09   |   Szerző: SHSophie2000

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal énekes-színésznő még mindig nem talált megfelelő menedzsmentet karrierje irányítására.

hirdetés
Nem Kris Jenner lesz Selena Gomez menedzsere

Selena Gomez karrierjét kiskora óta szülei menedzselték, de mint nemrégiben beszámoltunk: kiadta szülei útját, hogy komolyabb menedzsmenttel folytassa karrierjét. Mivel Selena és Justin Biebera hírek szerint ismét együtt vannak, sokak szerint ezáltal Scooter Braun, a kanadai sztár menedzsere is esélyes a poszt betöltésére. Ezek mellett a híres K, mint Kardashian show sztárjaival, Kendall és Kylie Jennerrel is sok időt töltött a híresség, így az is felmerült, hogy talán Kris Jenner lesz Selena jövőbeli háttérszervezője.

Egy forrás viszont elárulta a DisneyDreamingnek, hogy nem Kris Jennerlesz Selena menedzsere, hiszen túl elfoglalt ahhoz, hogy a fiatal lány karrierjét is irányítsa lányaié mellett.

Selena persze mindezek mellett folyamatosan dolgozik, hiszen nemcsak új videóal kecsegtet rajongóinak lassacskán, de saját márkája, a Dream Out Loud tavaszi fotósorozatát is a napokban készítették el, amit még nem hoztak igaz nyilvánosságra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek