Starity

Idén új albummal jelentkezik a Jedward

2014. április 23. 13:01   |   Szerző: B.Lilcs

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

John és Edward Grimes, a két szöszi ír iker az Eurovíziós Dalfesztiválról, a napokban publikálták a közös Twitter-profiljukon a negyedik albumuk címét és borítóját.

hirdetés
Idén új albummal jelentkezik a Jedward

Az új album nagy áttörést jelent a fiúk számára – ugyan már három stúdiólemezt adtak ki, a Planet Jedwardot, a Victoryt és a Young Love-ot, de a negyedik, Free Spirit névre hallgatón kizárólag általuk írott és gyártott dalok fognak szerepelni.

Minden dal más hangulatot és érzelmet tükröz, amikkel a rajongók tudnak azonosulni. Az elmúlt évben átestünk egy változáson mint művészek, volt időnk arra, hogy visszatekintsünk a múltra, és a gondolatainkat a dalokba fektessük” – mondta John egy interjú során.

Még aznap este a KIIS 1065 ausztrál rádiadón a Kyle and Jackie O show-ban először tették közszemlére az album névadó dalát, a Free Spiritet, ami a Jedward-fanok körében nagy népszerűségnek örvendett. A kislemez május 17-én jelenik meg Írországban és az Egyesült Államokban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek