Starity

Újra összeáll Courtney Love zenekara, a Hole

2014. április 21. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Courtney Love az utóbbi időben egyáltalán nem unatkozott, lázasan készül a visszatérésre, bár mindeddig nem lehetett tudni, hogy szólóban vagy zenekarával tér-e vissza a színpadra.

hirdetés
Újra összeáll Courtney Love zenekara, a Hole

A Digital Spy értesülései szerint Courtney Love elsődleges célja az lett az utóbbi hónapokban, hogy ismét összehozza zenekarát, a Hole-t. Az énekesnő a The Quietusnak árulta el, miszerint már folynak is a próbák  Melissa Auf Der Maur, Eric Erlandson és Patty Schemel társaságában, akikkel harmadik, nagy sikerű albumát, a Celebrity Skint vette fel.

„Játszani kezdtem Pattyvel, Melissával és Erickel, hogy lássuk, milyen is volt ez az egész anno. Múlt héten már három-négy alkalommal összejöttünk próbálni” – nyilatkozta április elején Courtney. Azóta feltehetően már túl vannak a sokadik jammelésen is, és Courtney egy, a Facebook-oldalán közzé tett kép mellé sejtelmesen hozzáfűzte, hogy 2014 minden tekintetben érdekes évnek ígérkezik számára.

A Hole majdnem 15 éven át nem állt együtt színpadra 2012-ig, amikor Courtney csatlakozott egy rövid fellépés erejéig a trióhoz Patty kedvéért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek