Starity

Taylor Swift vékonysága lassacskán már beteges

2014. április 22. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rajongók aggódnak az énekesnőért és orvosok szerint is féllábbal a veszélyzónában áll már.

hirdetés
Taylor Swift vékonysága lassacskán már beteges

Taylor Swift mindig is vékony testalkatáról volt ismert, most azonban még többet fogyott, ugyanis elkezdett edzeni is, így rajongóit kezdik nyugtalanítani a tények, aggodalmuknak pedig hangot adnak, többek között a Twitteren is.

„Remélem nem éhezteted magad, hogy sovány maradj. Egyél McDonald's-os kaját, csajszi!” – írta egy kétségbeesett fan a mikroblogon.

Viszont nem csak a szemfüles rajongóknak tűnt fel az énekesnő véznasága, hanem a RadarOnline figyelmét is felkeltette, és az általuk megkérdezett szakember szerint van is ok az aggodalomra.

„Külső szemlélőként úgy tűnik, hogy Taylor még az egészséges súlytartományban van, azonban határozottan az alsó mércét súrolja. Nem szeretnék a szemtanúja lenni annak, hogy még többet fogy” - mondta Melanie McGrice, élelmezési szakértő.

Taylort számtalan alkalommal kapták lencsevégre, amint a Tracy Anderson Gymbe tart vagy éppen onnan jön ki, ottani személyi edzője pedig lerántotta a leplet durva diétájáról is, melynek során van, hogy egy nap mindössze 500-1000 kalóriát visz be szervezetébe és mellette kemény, 60 perces edzést végez.

Mindez hallatán McGrice szerint komoly egészségügyi problémákkal kell majd szembenéznie Swiftnek, például szóba jöhet a csontritkulás és bélpanaszok is, ha testtömeg indexe 17,5 alá esik.

A Radar továbbá felkeresett egy dietetikust is Dr. Susan Mitchell személyében, aki szerint Taylor ezzel rendkívül rossz példát mutat fiatal rajongóinak, akik példaképként tekintenek rá, így többen valószínűleg követik majd új rutinját, hogy olyan vékonyak legyenek, mint ő, ez pedig olyan betegségekhez vezethet, mint az anorexia.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek