Starity

Lehullt a lepel Daniel Radcliffe titokzatos barátnőjéről

2014. április 22. 13:01   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Harry Potter-filmek egykori sztárja két éve alkot párt a feltörekvő színésznővel, Erin Darke-kel, de csak most sikerült őket lencsevégre kapni, pedig már egy szakításon is túl vannak.

hirdetés
Lehullt a lepel Daniel Radcliffe titokzatos barátnőjéről

A 24 éves színész még 2012 októberében szakított akkori barátnőjével, Rosie Cokerrel, miután két éven keresztül randevúztak. Nem sokáig maradt azonban facér, mert amikor a Kill Your Darlings című filmjének forgatásán először találkozott a nála öt évvel idősebb Erinnel. Azonnal megtetszett neki a lány, sőt, források szerint nem sokkal később megpróbálta megkérni a kezét is.

A párocska rendszeresen találkozgat New Yorkban és Radcliffe romantikus manhattani randevúkra viszi barátnőjét. Kapcsolatukat mindeddig sikerült titokban tartani a nyilvánosság előtt, nemrég azonban egy szemfüles fotós lefényképezhette őket, amint a New York-i West Village-ben sétálgattak.

Fotók: Splash

Egy névtelen forrás szerint Erin teljesen összetört, amikor a színész szakított vele nem sokkal azután, miután szerelmük elkezdett bimbózni. „Erin azt hitte, hogy ez egy igazi kapcsolat, és Danielt a pasijaként mutatta be másoknak. Londonba vitte repülővel, vacsorázni vitte és sok időt töltött vele New Yorkban is, de aztán egyik nap hirtelen, gondolkodás nélkül távozott New Yorkból. Erin teljesen összeomlott.

hirdetés

Azonban a szakítás nem tartott sokáig, mert tavaly augusztusban ismét együtt látták őket Londonban. Radcliffe pedig tőle szokatlan nyíltsággal elárulta Andy Cohennek egy műsorban: Igen, találkozgatok valakivel. És az esetem... az esetemet titokban tartom – mondta, majd nem sokkal később hozzátette: A típusom intelligens. Valamint azt is megerősítette, hogy a jelenlegi barátnője egy kicsit idősebb nála.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek