Starity

Tervben a Négyen egy gatyában harmadik része

2014. április 23. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Alloy Entertainment elnöke szerint már csak a négy főszereplőnek kell belegyeznie a folytatás vászonra vitelébe.

hirdetés
Tervben a Négyen egy gatyában harmadik része

Úgy tűnik, az Entertainment Weekly tavaly októberben megjelent Reunion Issue című különszámában helyet kapott fotósorozat után a filmvásznon is újra összejönnek a Négyen egy gatyában sztárjai:  Blake Lively, Alexis Bledel, America Ferrera és Amber Tamblyn.

A nagysikerű vígjáték-dráma harmadik része Ann Brashares könyvén, a Sisterhood Everlastingon alapul majd és természetesen az Alloy Entertainment gondozásában filmesítik meg – persze csak ha az első két rész főszereplői elvállalják a munkát.

„A Négyen egy gatyában egyike az Alloy legdédelgetettebb tulajdonainak és alig várjuk, hogy folytathassuk hagyatékát a Sisterhood Everlastinggal, közel egy évtizeddel az első film megjelenése után. Az eredeti film egy hihetetlen tehetségekkel megáldott csapatot hozott össze, akik reményeink szerint újra összeállnak a rajongók kedvéért” – mondta hivatalos közleményében az Alloy elnöke, Les Morgenstein.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek