Starity

Paul Walker lánya is csatlakozott a közösségi oldalakhoz

2014. április 25. 12:12   |   Szerző: goldman

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az elhunyt sztár lánya számára hivatalos profilokat hoztak létre a közösségi oldalakon.

hirdetés
Paul Walker lánya is csatlakozott a közösségi oldalakhoz

Paul Walker mindig nagyon óvta nemcsak a saját, de szerettei magánéletét is. A néhai sztár egyetlen leánya, Meadow is a Hawaii-szigeteken nevelkedett, hogy a lehető legtávolabb legyen Hollywoodtól, és úgy nőhessen fel, mint egy átlagos gyermek.

Paul tragikus halála miatt azonban a tinédzser, akaratán kívül a média túlzott érdeklődésének a középpontjába került, amitől édesapja mindvégig védeni szerette volna, a közösségi médiában pedig álprofilok áradata jelent meg, melyeket mind a nevében hoztak létre, és amelyek hamis üzeneteket, és valótlan állításokat tartalmaztak Meadow-val kapcsolatban.

Ezeket megelőzendően, Paul hivatalos Facebook-oldalán bejelentették, hogy profilokat hoztak létre Meadow számára a három legnagyobb közösségi oldalon azt remélve, hogy ezekkel útját állhatják az újabb hamis fiókok létrehozásának.

Paul rajongott lányáért, és nagyon boldog volt, mikor néhány éve hozzá költözött. A magánéletéről ritkán beszélt, de a kislányáról feltett kérdésekre mindig szívesen válaszolt, és azt is elmesélte, hogy még a visszavonulását is fontolóra vette, hogy minél többet lehessenek együtt.

Paul a lányával/Fotó: Facebook

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek