Starity

Demi Lovato: „Az anyukám elképesztő ember”

2014. április 25. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato hűen tartja magát ígéretéhez, miszerint az idei évben minden lehetőséget meg akar ragadni, és egy percig sem szeretne tétlenkedni. Jótékonykodik, dolgozik ötödik albumán, emellett megállás nélkül turnézik.

hirdetés
Demi Lovato: „Az anyukám elképesztő ember”

A jelenleg barna hajkoronával tündöklő énekesnő egy sikeres észak-amerikai turnéval a háta mögött indult Dél-Amerikába, hogy ott folytathassa a koncertsorozat második felét. A rajongói követelések eredményeként, csupán Brazíliában rögtön öt koncerttel kezd, ami nagy részben annak is betudható, hogy negyedik albuma immár háromszoros platina az országukban.

Lovatót a másfél hónapos kiruccanásra elkísérte az egész családja, amiről a keddi, São Paulóban tartott sajtótájékoztatóján mesélt. „Szerintem túlságosan készültek erre az utazásra, mert azt mondtam nekik, hogy 'Fogalmatok sincs, mi vár itt. Őrület lesz.' Egy kicsit meg is voltak rémülve, amikor megérkezett a gép, mert tudták, hogy rengeteg ember lesz a reptéren, de arra a hatalmas szeretetre, támogatásra, izgatottságra és szenvedélyre, amit a brazil lovaticsaim produkálnak, egyszerűen nem lehet teljesen felkészülni. Örökkévalóságig mesélhetnék nekik, hogy milyen intenzív ez az egész. A rajongók még a családtagjaim nevét is kántálják a hotel előtt, hátha lemennek. Minden alkalommal, amikor ide látogatok, egyre szenvedélyesebbek, és még inkább beleszeretek Brazíliába.”

És ha már szóba került a család, külön kitértek édesanyjára, Diannára is, aki mindennél fontosabb az énekesnő számára. „Most is itt van velem. Az anyukám egy elképesztő ember, akitől nagyon sokat tanultam. Rengeteg mindenen ment keresztül élete során, mégis annyira optimista, életvidám és pozitív. Bárki, aki találkozik vele, vagy ismeri őt, tudja, hogy mennyire csodálatos lelke van.”

Az aranytorkú brit énekes, Ed Sheeran korábban már elmondta, hogy nagyon szívesen dolgozna együtt Lovatóval, sőt anno még egy dalt is írt a lánynak, amit Demi felénekelt, de végül nem került rá a tavaly májusban megjelent negyedik albumára. Amikor a sajtókonferencián arról kérdezték, hogy ő szeretne-e a sráccal duettezni, a következőt felelte. „Ha rajtam múlik, akkor naná!”

Arra a kérdésre, hogy brazil rajongói miben különböznek a többiektől, így felelt. „Talán azt mondanám, hogy az én brazil rajongóim a legszenvedélyesebbek, legintenzívebbek. Még az őrült jelzőt használnám rájuk, de nem rossz értelemben, hanem pozitívumként. Ők az egyetlen tábor, akiknél reggel nyolckor arra ébredek, hogy a szálloda előtt a nevem kántálják, és a dalaim éjjel-nappal éneklik. Ez annyira hihetetlen és csodálatos.”

Dél-amerikai turnéjának első helyszíne São Paulo volt, ami április 22-én zajlott le, ám voltak olyan rajongók, akik már egy hónappal előtte letáboroztak a stadion elé. Ennek kapcsán azt kérdezték az egykori X Factor-mentortól, hogy fiatalkorában vele előfordult-e olyan, hogy egy híresség miatt vert tábort. „Híresség miatt soha, de a legelső iPhone miatt igen – kezdte mondandóját nevetve. Huszadik voltam a sorban, és több mint 24 órát várakoztam. Nagyon mókás volt. Megtiszteltetés számomra, hogy vannak emberek, akik annyira izgatottak, hogy képesek egy hónappal korábban sátort verni az arénám előtt. Ennél büszkébben, izgatottabban elújságolni sem tudnám a barátaimnak, családtagjaimnak, amikor hazaérek, vagy akár a Twitteren keresztül, hogy 'Szent ég, ezt csinálták értem a rajongóim Brazíliában.' Az emberek nem értik, hogy miért térek újra és újra vissza Dél-Amerikába, különösen Brazíliába. Ezt meg kell ahhoz tapasztalni, át kell élni. Bámulatos.”

Továbbá megosztotta, hogy Warrior című dala az, ami leginkább képviseli őt, személyes okokból, de azt is elárulta, hogy a koncert alatt számára melyek a legkiemelkedőbb pillanatok. „Az első, ami egyből beugrik, az a Warrior, mert előtte mindig szánok arra időt, hogy beszéljek a közönségnek azokról a dolgokról, amiken átmentem, és ezáltal a rajongóim is tudnak vele azonosulni, mert ott vagyok nekik. Egy másik ilyen pillanat a Nightingale közben van. Teljesen elveszek azokban az érzelmekben, amiket az éneklése közben érzek. Ez egy nagyon szép pillanat a közönséggel. Ami még szintén különleges a show alatt, az a Neon Lights. A dal alatt a rajongók magasba emelik a telefonjukat, azzal a letölthető alkalmazással, ami átvilágítja az egész közönséget.”

Zárásképpen elmondta, hogy a normális 21 évesekkel ellentétben, ő, amikor unatkozik, nem mást csinál, mint hajat festet, és ezért van az, hogy szinte minden hónapban más színnel látható, de hozzátette, hogy mostanra ebbe belefáradt, és a közeljövőben nem tervez változásokat, habár nála sose lehet tudni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek