Starity

Ismét Magyarországra látogat az Arkona

2014. április 26. 16:04   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig pár nap telt el az Arkona magyarországi fellépése óta, a zenekar bejelentette, hogy decemberben visszatérnek a svájci Eluveitie együttessel karöltve.

hirdetés
Ismét Magyarországra látogat az Arkona

Alig pár nap telt el az orosz folk-metal együttes budapesti fellépése óta, de már most bejelentették, hogy idén még egyszer tiszteletüket teszik Magyarországon. Az orosz zenekar a svájci Eluveitie társaságában fog érkezni, amellyel most egy hosszas turnéra indulnak.

Az Arkona új albuma, a Yav egyes országokban már tegnap megjelent a Napalm Records lemezkiadó gondozásában, viszont Európa-szerte még várni kell a lemezre.

Az új korong egyébként igen sikeresnek bizonyul, hiszen a majd ötperces előzetes nagyon megnyerte a rajongókat, valamint a svájci Eluveitie is az új albumával érkezik hazánkba, amely ugyancsak idén fog debütálni.

Az Arkona mellett az Eluveitivel tart még a viking-metalt játszó izlandi Skálmöld zenekar is és Budapesten december 10-én lehet őket elcsípni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek