Starity

Misha Collins rövidfilmje hamarosan adásba kerül

2014. április 27. 12:12   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Misha Twitter-oldalán jelentette be, a rövidfilm május 3-án érkezik a képernyőre, melyben szerepet kapott Danneel Ackles is.

hirdetés
Misha Collins rövidfilmje hamarosan adásba kerül

A TSA-t, azaz a Közlekedésbiztonsági Hivatalt az Amerikai Egyesült Államokban sokan próbálják kihasználni. A TSA America: Level Orange néven készült websorozatot Misha Collins írta feleségével, Vicki Vantochkal és Phillip Schneiderrel együtt. A komédia egy reptéri ellenőrzési pontnál fog játszódni, Misha szerint „vicces és abszurd, olyan Monty Python-féle”.

A forgatásokra még a tavalyi év janurjában, leginkább a hónap végén került sor, amikor még Danneel Ackles négy hónapos terhes volt, de a forgatás kedvéért műpocakot kapott, hiszen karaktere már az áldott állapot végéhez közeledett.

Tom Kiesche, a websorozat egyik szereplője blogján osztott meg információkat még a forgatás idején, tőle tudni, hogy látható lesz Colin Ferguson, Whit Hertford, Jillian Armenante, Ryan Smith, Pam Trotter, Jared Hillman és Brian Flaccus is a május 3-án bemutatásra kerülő produkcióban, amelyet a Beverly Hills-i Filmfesztiválon már levetítettek április 24-én.

A forgatáson készült képeket Tom Facebook-oldalán tudjátok megtekinteni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek