Starity

Készül a Tengerparti Tini Mozi második része

2014. április 28. 18:06   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Disney csatorna megerősítette, hogy készül népszerű filmje második része.

hirdetés
Készül a Tengerparti Tini Mozi második része

A tavalyi év nagy sikere volt a Disney retro, nyári filmje, a Teen Beach Movie, magyarul a Tengerparti Tini Mozi. A rajongók már nagyon várták a szörfösök és a mocisok újabb kalandjait, és nemrégiben a csatorna hivatalosan is bejelentette, hogy készül a népszerű film második része.

A tinifilm 2015 nyarára várható, és a Disney Dreaming értesülései szerint már elkezdték az új rész forgatását. Az már biztos, hogy a két főszereplő, Ross Lynch és Maia Mitchell szerepelni fognak az új részben is, és valószínűleg Grace Phipps és Garett Clayton is részt fognak venni a filmben. Az előző rész végén főszereplőink visszatértek otthonukba és a jelenbe, majd a 60-as évekbeli barátaik is a XXI. századba jutottak, és valószínű, hogy a második rész is e köré fog épülni.

A rajongók között már elkezdődtek a találgatások az új rész kapcsán, de a Disney még semmit nem tett közzé a történetet illetően.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek