Starity

Brutálisan rövidre vágatta a haját Szabó Zsófi

2014. április 29. 15:03   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szabó Zsófi Betty karaktere miatt kényszerült ilyen helyzetbe: le kellett vágatnia aranyszőke haját.

hirdetés
Brutálisan rövidre vágatta a haját Szabó Zsófi

Szabó Zsófinak már védjegyévé vált hosszú, aranyszőke haja, amit nagyon sokan irigyeltek. Nemcsak hosszú volt frizurája, de nagyon dús is, amiért nagyon sokat kellett vele foglalkoznia. Állítása szerint már évek óta nem vágatta, ám most Betty miatt kénytelen volt megválni fürtjeitől.

Zsófi haját Hajas Laci sztárfodrász vágta, majd a nagy átváltozás után a színésznő Éder Krisztián, azaz SP kamerái elé állt, s meg is örökítették azt.

„Egy korszak lezárult az életemben. Amikor levágta Laci a hajam, úgy éreztem, hogy az elmúlt öt év görcsössége, mindaz a teher, ami a vállamra nehezedett, elszállt. Olyan volt, mintha kiszabadultam volna, mintha végre felszínre került volna az, amit belül érzek. Megtiszteltetés, hogy ez a változás így, ilyen körülmények között történt meg. Hatalmas kihívás ez a szerep, remélem, hogy sikerül átadni a nézőknek színészileg mindazt, amin a karakterem keresztülment. Egy új élet kezdődik most nekem is, és persze Bettynek – mesélte Szabó Zsófi.

Természetesen SP sem hagyta szó nélkül a dolgot, és elmondta ő is a véleményét:

„Nekem sokkal jobban tetszik Zsófi így, szerintem most látszik igazán a karaktere, hogy milyen is ő. Örülök, hogy ezzel a fotósorozattal megmutathatom, mennyire nőies és vonzó lehet valaki akkor is, ha rövid haja van és nincsen rajta hangsúlyos smink. Bármennyire is elcsépelt és közhelyes, de a szépség nem a külsőségeken múlik, hanem az ember természetén, viselkedésén, temperamentumán.”


Fotók: TV2

Az, hogy Bettynek mi köze a maffiához, s, hogy a rendezőt és Zsófit mi késztette erre a drasztikus változásra, az a Jóban Rosszban epizódjaiból derül majd ki, de egy biztos: a színésznőre rá se ismerni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek