Starity

Dukai Regina és Fluor a Bravo OTTO műsorvezetői

2014. április 29. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rendezvény változatlan helyszínen továbbra is ingyenesen megtekinthető.

hirdetés
Dukai Regina és Fluor a Bravo OTTO műsorvezetői

Május 31-én gyűlik össze a könnyűzenei világ krémje a Westend City Center tetején. A rendezvény mint mindig, ezúttal is ingyenes. A BRAVO OTTO műsorvezetői Dukai Regina és az idén életében először konferansziéként debütáló Fluor Tomi lesznek.

A BRAVO, Európa és Magyarország legnépszerűbb ifjúsági médiája kihirdette a 2014-es BRAVO OTTO rendezvény időpontját és műsorvezetőit. A díjátadó gálát idén május 31-én, szombaton este 8-tól tartják meg, a helyszín változatlanul a Westend City Center Millenium Tetőkert. Fluor Tomi új műsorvezetőként debütál, partnere a már harmadik alkalommal felkért Dukai Regina lesz.

„Úgy gondolom, hogy idén egészen izgalmas műsorvezetőink lesznek. Regina modellként, énekesnőként és két alkalommal már BRAVO OTTO-műsorvezetőként is bizonyította rátermettségét, kedves személyiségével és kisugárzásával belopta magát a közönség szívébe. Fluor Tomi pedig a mai magyar könnyűzenei élet egyik legnépszerűbb alakja, olvasóinknak egyfajta példakép is, hiszen a saját erejéből, kemény munkával és nagy szakmai alázattal jutott oda, ahol most van. Felkérésekor tudtuk, hogy a rá jellemző könnyed stílussal garantálja majd a humorban és meglepetésekben gazdag estét. Igazán boldogok vagyunk, hogy együtt dolgozhatunk vele ebben a projektben is” – mondta el Illés Csaba, a BRAVO főszerkesztője.

Dukai Regina: „Nagyon megtisztelő, hogy harmadik alkalommal lehetek a BRAVO OTTO Díjátadó Gála háziasszonya. Élvezem ezt a feladatot, a közönség visszajelzései nagyon pozitívak, és várom a közös munkát Fluorral. Biztos vagyok benne, hogy jó lesz a hangulat a színpadon, és ezt a közönség is érezni fogja.”

„Nem ismeretlen számomra a BRAVO OTTO színpada, hiszen fellépőként és díjazottként is álltam már rajta, de műsorvezetőként ez egy teljesen új kihívás számomra. Reginával nagy Instagram-spanok vagyunk, kedveljük egymást, szóval biztos vagyok benne, hogy jó hangulatban fog telni a gála” – mondta mosolyogva Fluor.

A május 31-ei BRAVO OTTO díjátadón kihirdetik a BRAVO OTTO szavazás 5 magyar és 5 külföldi kategóriájának nyerteseit, akik az olvasók voksai alapján kiérdemelték az arany indiánt. Emellett természetesen az idei BRAVO IDOL-díjat is átadják egy, a jótékonyság terén példamutató hírességnek.

A BRAVO OTTO szavazás jelenleg is zajlik. Az olvasók a bravootto.hu oldalon voksolhatnak kedvenc előadóikra május 26-áig. Az OTTO-t, a BRAVO magazin díját nemzetközi szinten már több mint 50 éve adják oda minden évben a legjobbaknak. A BRAVO magazin Európa legnépszerűbb ifjúsági márkája. 1956-ban jelent meg először Németországban, majd a 80-as évektől kezdve fokozatosan jelentek meg lokális kiadásai szerte a világban. A magyar változat 1992-ben jelent meg a piacon és azóta is a legolvasottabb ifjúsági lap.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek