Starity

Beyoncé: „A tökéletesség felé taszítják a nőket”

2014. április 29. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Beyoncé szerint a nőkön túl nagy a nyomás, mivel mindenki a tökéletességbe kergeti őket.

hirdetés
Beyoncé: „A tökéletesség felé taszítják a nőket”

A 32 éves énekesnő nemrég jelentette meg legújabb videoklipjét, a Pretty Hurtsöt, amely a társadalom által állított szépség alapjait firtatja. Rendezője, Melina Matsoukas szerint a klip egyfajta kulisszák mögötti videó, megmutatja, mit gondolnak ma az emberek a szépségről, és milyen mértékben taszítják a nőket a tökéletesség felé.

A videó demonstrálja, egyes nők milyen messze képesek elmenni azért, hogy megfeleljenek az elvárásoknak, egy jelenetben Bey épp műtétre készül, egy másikban pedig botoxkezelésnek veti alá magát. Erről az énekesnő a következőképp vallott:

„Mindez azt képviseli, a nők mi mindenen mennek keresztül a nyomás miatt, ami a társadalomnak köszönhetően nehezedik rájuk. Néhány dolog, amiket fiatal nők tesznek ezért, egyszerűen szívszaggató számomra. A dal tulajdonképpen arról szól, hogy megtaláld azt az egy dolgot a világon, ami boldoggá tesz.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek