Starity

Edurne Portugáliában is megőrült a szerelemtől

2014. április 30. 14:02   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég ért véget a Tu Cara Me Suena című spanyol imitációs showműsor, de a legutóbbi széria nyertesét, Edurnét már meg is hívták a portugál showba is.

hirdetés
Edurne Portugáliában is megőrült a szerelemtől

Néhány héttel ezelőtt fejeződött be a spanyoloknál oly népszerű Tu Cara Me Suena című imitációs shoműsor legutóbbi évadja, amit nem olyan meglepő módon David de Gea párja, a szép énekesnő, Edurne nyert meg. A lány szó szerint elkápráztatta Spanyolországot bájosságával és hangjával.

A műsorfolyam során legnépszerűbb előadásaBeyoncé: Crazy in Love – egyébként a mai napig töretlen sikernek örvend. Lassan eléri a két és félmilliós nézettséget a produkció az Antena3 Youtube-csatornáján.

A portugáloknál szintén elindították a saját verziójukat [A Tua Cara Não Me é Estranha címen], ahová meghívták az extriunfitát is. A kívánságuk az volt, adja elő náluk újra a kifejezetten dögösre sikeredett Beyoncé-koreográfiát és showt. Az ottaniaknak is nagyon bejött a végeredmény, olyannyira, hogy a sajtó egyfajta erotikus földrengésről számolt be, ami megrázta a portugál stúdiót a felvételek közben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek