Starity

Vadonatúj videoklippel jelentkezett a Manic Street Preachers

2014. április 30. 21:09   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még egy éve sincs, hogy tavaly szeptemberben megjelent a banda utolsó albuma, Rewind the Film címmel, de úgy tűnik, hogy a walesi fiúk alkotói lázban égnek.

hirdetés
Vadonatúj videoklippel jelentkezett a Manic Street Preachers

Április 28-án megjelent az első kislemez címadó dalához készült videoklip, amit a walesi BAFTA-nyertes Kieran Evans rendezett.

A Walk Me To The Bridge klipjére szemmel láthatóan a német kultikussá vált film, a Run Lola Run (A lé és Lola) gyakorolta a legnagyobb hatást. A forgatásra stílszerűen Berlinben került sor – ugyanis a zenekar itt rögzítette a dalokat a legendás Hansa Studiosban.

A Walk Me To The Bridge a Futurology című album, a Manic Street Preachers tizenkettedik albumának előfutára, amely várhatóan július 7-én jelenik meg és már előrendelhető az interneten.

A banda jelenleg nagy sikerrel turnézik Európában, és a szerencsés közönség máris hallhatott három dalt is az új albumról (Europa Geht Durch Mich, Futurology, Let's Go To War).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek