Starity

Tiffany Alvord újabb albumot dob a piacra

2014. május 03. 10:10   |   Szerző: Riley13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan megjelenik Tiffany Alvord legújabb albuma két év kihagyással.

hirdetés
Tiffany Alvord újabb albumot dob a piacra

A 21 éves lány a YouTube-on osztja meg feldolgozásait és saját dalait 2008 óta. A legtöbb feldolgozásából eddig három cover albumot adott ki. 2010-ben még egy film (Diary of An Ex Child Star) betétdalát is elénekelhette, a dal önálló albumként is megjelent, mely Change nevet kapta.

2011 decemberében jelent meg első albuma, melyen a saját számai hallhatók, és a My Dream névre hallgat. 2012 szeptemberében érkezett a második albuma, a My Heart Is, a címadó számhoz remix változatis készült.

A harmadik album két év kihagyással előreláthatólag augusztus 12-én jelenik meg, mely a Legacy nevet kapta. Tiffany a Facebookon is megoszott egy képet, mellyel beharangozta: hamarosan új album érkezik.

Instagram-profilján is közölte rajongóival a nagyszerű hírt: „Az élet annyira rövid. Élj. Szeress. Nevess. Félszeg vagyok és furcsa, de én én vagyok. Új album, a Legacy augusztus 12-én jelenik meg.”

Az albumhoz Michael Becker készített fotosorozatot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek