Starity

iHeartRadio Music Awards: vörös szőnyeg

2014. május 02. 16:04   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén is lezajlott az iHeartRadio Music Awards, ahol megannyi A-listás sztár mutatta be idei szettjét. Nézzük, mi hódított most a vörös szőnyegen, Kaliforniában!

hirdetés
iHeartRadio Music Awards: vörös szőnyeg

Május 1-jén lezajlott a rendhagyó iHeartRadio Music Awards Los Angelesben, ahol megannyi A-listás sztár sorakozott fel. Azonban, mielőtt átvették volna jól megérdemelt szobrukat, bemutatták ruhakölteményeiket a vörös szőnyegen vagy éppen a gálán.

Összegyűjtöttük a legérdekesebb és a legjobb választásokat – hogy ki volt a legjobban öltözött, és ki a legrosszabbul, mindenki döntse el.

Ashley Greene

Kedvenc vámpírunk, Ashley Greene, bár díjat nem vett át, megjelent a rendezvényen: egy egyszerű, de annál jobb sass & bide-ruhát választott. A gyűrűk a W.Britt kollekcióba tartoznak.

*

Rihanna

A hölgy bár a vörös szőnyeges bevonuláson nem jelent meg, a show-n megmutatta nem mindennapi kinézetét. A végzet asszonyára emlékeztető ruha Givenchy Couture by Riccardo Tisci, melyet bőrdzsekivel, Manolo Blahnik-cipővel, Neil Lane-nyaklánccal és -fülbevalóval, Nikos Koulis-karkötővel dobott fel. A kékes rúzs természetesen MAC.

*

Selena Gomez

A tinisztár Cushine et Ochs-ruhakölteményt választott a rendezvényre, egyszerű, kivasalt hajjal és az öltözékéhez passzoló sminkkel. Az énekesnő szintén kihagyta a bevonulást, és csak a rendezvényen jelent meg, egymagában.

*

Ariana Grande

A feltörekvő sztár nem is különbözhetett volna jobban kolléganőjétől, Rihannától! Ariana hófehér, hosszított kötött pulcsira s passzoló lakkcsizmára tette le a voksát. A sminkje naturális volt, s haját egyszerű lófarokba kötötte.

*

Shakira

A visszatérő énekesnő volt az est egyik fellépője, és el kell ismerni, nagyon bájosan festett ebben a nyarat idéző fekete-fehér összeállításában. Haját természetesen hagyta, minimalista sminkje pedig kiemelte kedves vonásait.

*

Hilary Duff

A színésznő Maria Lucia Hohan-ruha mellett döntött Giuseppe Zanotti-magassarkúval. Gyönyörű mosolyát tűzpiros MAC-rúzs emelte ki, arcát pedig kontyba kötött haja.

*

Chelsea Kane

Az egykori Disney-sztár mostanában rózsaszín hajjal nyomul, amelyet a show-n is megmutatott a nagyérdeműnek. Ruhája kiemelte pink, rövid haját, csakúgy, mint rúzsa és a sminkje. Hogy tetszik Chelsea átalakulása?

*

Austin Mahone

A sokak által Justin Bieber utódjának tartott Austin igazán boldog lehet, hiszen díjjal tért haza! A vörös szőnyegre s így a díjátadóra is egy Versace-pólót és -cipőt választott, fehér vászonnadrággal.

*

Adam Lambert

A Los Angeles-i énekes idén díjat adott át és interjút adott arról, hogyan is élt a hírnév előtt Hollywoodban. Lambert a vörös szőnyegen megmutatta „kaliforniai” szőke haját, s limitált kiadású zöld színű Kris Van Assche-öltönyét, amihez fekete, leopárdmintás Saint Laurent-inget és egy fényes, fekete-arany Versace-platformcipőt választott. Kiegészítői között is megjelent egy új darab: egy arany, tükröződő lencséjű MYKITA & Bernhard Willhelm-napszemüveg és a Vivienne Westwood-gyűrűje. Mintha egy élő Ken-babát látnánk!

*

Jared Leto

Az Oscar-díjas színész most sem hazudtolta meg magát, és egy őrült, színes kombináció mellett döntött. Jared égszínkék, 80-as éveket idéző zakó, mintás Alexander McQueen-ing, skót fekete szoknya, nadrág és sportcipő mellett szavazott, és így azt kell mondanunk, hogy az összhatás érdekes lett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek