Starity

Elkezdtődtek az AC/DC új lemezének munkálatai

2014. május 04. 13:01   |   Szerző: guns_n_roses

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az AC/DC immár Malcolm Young nélkül folytatja az együttes további munkálatait. A tagok hamarosan hozzá is látnak új lemezük készítéséhez, ami tervezhetően májustól júliusig fog tartani.

hirdetés
Elkezdtődtek az AC/DC új lemezének munkálatai

Az AC/DC nemrég sajnálattal közölte a rajongókkal, hogy Malcolm Young betegsége miatt a zenélést a ritmusgitáros nélkül folytatják. Az együttes azonban szélsebesen száguld tovább, a tagok már bele is kezdtek új albumuk munkálataiba.

Az ACDCfans szerint a zenekar felszerelései már meg is érkeztek a felvételek helyszínéül választott, vancouveri Warehouse stúdióba. A lemez munkálatai körülbelül májustól júliusig fognak tartani. A hangtechnikai munkálatokért felelős producer nevét is megtudhattuk: a csapat Brendan O'Brient választotta, aki az együttes legutóbbi, nagy sikerű Black Ice lemezénél is segédkezett, de dolgozott már együtt többek között az Aerosmithszel, a Pearl Jammel és a Stone Temple Pilotsszal is.

Az AC/DC valószínűleg a nagylemez kiadása után turnéra indul, de az ezzel kapcsolatos információkat még nem tisztázták.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek