Starity

Adam Lambertnek kajára sem volt pénze, de dolgozni nem akart

2014. május 03. 10:10   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű énekes interjút adott az iHeartRadio Music Awardsnak, ahol elárulta, közel sem volt egyszerű az élete.

hirdetés
Adam Lambertnek kajára sem volt pénze, de dolgozni nem akart

Pár hete Adam Lambert rejtélyes interjút adott a Rolling Stone-nak, amelynek gyümölcsét az idei iHeartRadio Music Awardson vetítették le. Az énekes Los Angelesről beszélt, és arról, hogy soha nem érdemes feladni az álmainkat, hogyha igazán hiszünk benne.

„Rengetegszer volt olyan, hogy azt gondoltam, nem fog összejönni. Amikor a középiskola után először ideköltöztem, egy apró észak-hollywoodi lakást vettem ki, csak azt engedhettem meg magamnak. Nem volt olyan sok pénzem, és sok kajám sem volt a lakásomban. És, tudod, azt gondoltam magamban: 'A megfelelő dolgot csinálom? Jó városban vagyok? El kéne mennem valami tényleges munkát keresni? Vagy továbbra is űzzem az őrületes álmaimat, amit akarok, és folytassam ezt a művész-életet?' És valahogy rájöttem, hogyha a gyakorlatiasságra törekedtem volna, és igazi munkám lett volna, még most is úgy gondolom, hogy nem lennék boldog. Szóval, eldöntöttem, hogy kiállok az álmaimért. Örülök, hogy így tettem.”

Lambert édesapja három éve elárulta, hogy az apartman, ahol lakott, nemcsak kicsi, de koszos is volt: „Megérkeztünk egy rossz, lepukkant környékre. Amikor ajtót nyitott, csótányok ezrei szaladgáltak a lakásban, de komolyan több ezer, mint egy Stephen King-könyvben. Mi meg csak álltunk a küszöbön, elképedve. Rémes volt.”

Adam szavainak ellenére dolgozott: első munkahelye a Starbucksban volt (2012-ben találkozott egykori főnökével), később pedig hivatásos sminkes volt a MACCosmeticsnél.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek