Starity

Aracely Arámbula könyvet ír az anyaságról

2014. május 03. 10:10   |   Szerző: Ildikócska10

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az örökség (La Patrona) és a Vad szív (Corazón Salvaje) sztárja, Aracely egy könyvet tervez megjelentetni, amelyben az eddig megélt anyai tapasztalatait tárja fel.

hirdetés
Aracely Arámbula könyvet ír az anyaságról

A híres mexikói énekes-színésznő, Aracely Arámbula, aki már számos telenovellában szerepelt, azt tervezi, hogy kiadja saját könyvét, amelyben tanácsokat ad az egyedülálló anyáknak. Saját élettörténete ihlette a könyv írásához.

A színésznő azt nyilatkozta, minden vágya az volt, hogy az exférje, Luis Miguel szorosabb kapcsolatot alakítson ki a gyermekeivel. Néhány hónappal ezelőtt az énekesnő több millió dollárt ajánlott fel a könyv kiadásáért, amelyben a részleteket tár fel a régi kapcsolatáról is.

Az örökség sztárja nem erősítette meg a híreket, de később kiderült, hogy komolyan fontolgatja a dolgot, különösen azután, hogy Luis Miguel nem vette figyelembe a gyermektartásdíjjal kapcsolatos bírósági petíciót.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek