Starity

Hank Harrison lányát gyanúsítja Kurt Cobain megöléséért

2014. május 03. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kurt és Courtney szerelme mindig is vitatott, kényes kérdésnek számított a média világában, hiszen a szerelmesek közt folyamatosan dúlt a harc, mely a táptalaját szolgáltatta a Kurt halálára vonatkozó összeesküvés-elméleteknek.

hirdetés
Hank Harrison lányát gyanúsítja Kurt Cobain megöléséért

Kurt Cobain 20 évvel ezelőtti halála a mai napig közkedvelt téma a sajtóban, annak ellenére, hogy az évforduló kapcsán újraindult nyomozás nem vezetett újabb eredményekre a zenész halálának ügyében. Courtney Love édesapját, Hank Harrisont azonban nem hagyja nyugodni a téma és csatlakozott az énekesnő egykori magánnyomozójának, Tom Grantnek az elméletéhez, miszerint lánya keze sem egészen tiszta Cobain halálában.

„Semmi kétségem nincs afelől, hogy Courtney képes lett volna rá. Nem tudom bizonyítani, hogy ő húzta volna meg a ravaszt, de azt igen, hogy nagy valószínűséggel benne volt a dologban” – nyilatkozta nemrégiben Hank a RadarOnline-nak.

Harrison mindemellett említést tett az alig néhány napja napvilágot látott Cobain-levélről is, melyben a zenész nem a legszebb szavakkal illette feleségét.

„Ha a kis üzenet igazi jelentésére vagy kíváncsi, és összevetjük a többi bizonyítékkal, még egy féleszű is láthatja, hogy valami szörnyű és borzalmas dolog történt...” – magyarázta Hank, aki azt is megkérdőjelezi, hogy helyesen járt-e el annak idején a seattle-i rendőrség, amikor sebtiben öngyilkosságként zárta le a Cobain halálával kapcsolatos nyomozást.

„Rajtam kívül senki nem tette fel azt a kézenfekvő kérdést, hogy miért nem hívták elő a képeket 20 évvel ezelőtt? Azért nem tették meg, mert a rendőrség eldöntötte, hogy öngyilkosság volt és nem érezték szükségét a további bizonyítékok feltárásának” – nyilatkozta felháborodottan Courtney 74 éves édesapja, aki több könyvet is írt már korábban Kurttel kapcsolatban annak ellenére, hogy sosem találkozott vejével.

Az összeesküvés-elméletek másik nagy „népszerűsítője”, Tom Grant magánnyomozó, aki 2014-re ígérte Kurt Cobain halálával kapcsolatos filmjének, a Soaked In Bleachnek a megjelenését, melynek első előzetese már meg is érkezett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek