Starity

Elindult Lady Gaga világ körüli turnéja - fotók

2014. május 05. 14:02   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga most sem hazudtolta meg magát. Ígéretét betartva partit, zenét, extrém jelmezeket és sok-sok táncot hozott magával az artRAVE: The ARTPOP Ball nyitóestéjére Floridában.

hirdetés
Elindult Lady Gaga világ körüli turnéja - fotók

A legnagyobb rajongók már órákkal a show kezdete előtt várakoztak az aréna közelében. A reggeli órákban az éppen hangpróbán lévő Lady Gaga pedig egy egész kocsi ételt küldetett nekik. A kapuk este fél 7 körül nyíltak ki, ekkor már rajongók ezrei rohamozták meg a BB&T Centert. Nem sokkal később az egész aréna megtelt.

A főszínpad mellett egy kisebb is helyet kapott, melyet egy átlátszó, különböző színekben pompázó kifutó köt össze. A rajongók akár szabadon sétálhatnak alatta, és onnan is nézhetik kedvenc énekesnőjüket.

Lady Gaga természetesen az ARTPOP album számai mellett a legnagyobb slágereit is előadta, főleg a The Fame és The Fame Monster albumokról. A rajongók bánatára a 2011-es Born This Way korongról csupán egy sláger került fel a dallistára. Azonban három eddig még nem hallott, kiadatlan dalt is hallhattak a szörnyecskék.

Gaga a koncert közben, ahogy eddigi turnéi során, most is leült a színpad szélére és a rajongók feldobhatták az ajándékaikat az Anyaszörnynek. „Imádom a rajongóimat. Folyamatosan inspiráltok engem… Olyan kreatívnak érzem magam!”mondta Gaga a sikítozó tömegnek.

A következő hetekben az Egyesült Államok és Kanada városait járja végig az énekesnő. Budapesthez legközelebb a bécsi Wiener Stadthalle-ban fog fellépni november 2-án!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek