Starity

Két lánykérésnél is segédkezett Sara Bareilles - klippremier

2014. május 05. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két pár eljegyzéséhez is segédkezet nyújtott az énekesnő új videójában, amit az I Choose You című dalához forgatott.

hirdetés
Két lánykérésnél is segédkezett Sara Bareilles - klippremier

A mai napon, május 5-én debütált Sara Bareilles vadonatúj klipje, amit az I Choose You című szerelmes dalához készítettek el, a főszerepben pedig egy Los Angeles-i pár, Matt és Chelsea, valamint két denveri szerelmes, Aly és Andrea állnak, akik nagy mérföldkőhöz érkeztek kapcsolatukban és Sara erősítését kérték a lánykéréshez.

A 34 éves énekesnő saját maga ajánlotta fel Facebook-oldalán, hogy személyesen segédkezik azon párok eljegyzésénél, akik lesznek olyan bátrak és megkérik őt. Ezt természetesen videóra vették, végül pedig az igen meghatóra és szívhez szólóra sikeredett klip szerves részét is képezték, amit egyébként Christopher Sims rendezett – aki a szintén ma debütált Usher-klipért is felelt.

A dal a második kislemezként szolgál Sara harmadik stúdióalbumáról, a The Blessed Unrestről, ami már megvásárolható a boltokban és az iTuneson is. Továbbá a lemezzel nyáron turnéra is indul, ami a Little Black Dress elnevezést viseli majd, első állomása pedig július 10-én lesz, Chicagóban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek