Starity

A 5 Seconds Of Summer megmentette Hayley Williamst - dalpremier

2014. május 06. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a népszerű fiúegyüttes legújabb dalszöveges videója, melyben a bandatagok szuperhősként megmentették Hayley Williamst.

hirdetés
A 5 Seconds Of Summer megmentette Hayley Williamst - dalpremier

A minap megjelent a 2011-ben megalakult pop-rock együttes új dalszövegvideója, mely a Don't Stop című számukhoz készült. Nézettsége alig 24 óra alatt közel egymillióig kúszott fel.

Az ausztrál fiúcsapat egyre nagyobb sikerekre tesz szert, mióta összálltak gimnáziumi együttesként. Eleinte feldolgozásokat készítettek, később pedig két saját EP-t is kiadtak, melyek 2012-ben jelentek meg. Ám idén sem tétlenkednek, márciusban piacra dobott középlemezük, a She Looks So Perfect címadó dalát februárban osztották meg rajongóikkal, azóta pedig Ausztráliában platinalemezzé, Új-Zélandon aranylemezzé is minősítették .

Többek között olyan előadók inspirálják őket, mint a Green Day, a Blink-182, az All Time Low és a Paramore. Legutóbbi énekesnője fel is tűnik képregényszereplőként a tegnap megjelent dalszöveges videójukban, jelképezve Ashton Hayley iránti rajongását.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek