Starity

Klippremier: Courtney Love - You Know My Name

2014. május 06. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig több mint egy hete debütált Courtney You Know My Name címre keresztelt dala, az énekesnő máris megfilmesítette a szerzeményt.

hirdetés
Klippremier: Courtney Love - You Know My Name

Courtney Love nem ül a babérjain, sőt: aktívabb és termékenyebb, mint valaha. Kurt Cobain özvegye április végén jelentette meg a You Know My Name és a Wedding Day címre keresztelt dalait, melyek a 2014-re várható, Died Blonde nevű stúdiólemez előfutárai. A két dal debütálása között mindössze néhány nap telt el, az énekesnő pedig a mai nap folyamán tette elérhetővé az előbbi számhoz készített kisfilmet.

Érdekesség, hogy Courtney tíz év kihagyás után tért vissza szólóban a színpadra, legutóbbi, America's Sweetheart című nagylemeze 2004-ben jelent meg. A még meg sem jelent Died Blonde lemez pedig máris hatalmas figyelmet követel magának, és Courtney méltán lehet büszke rá, hiszen az eddig megjelent két kislemez is igen pozitív fogadtatásra talált a kritikusok körében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek