Starity

Jennifer Lawrence nem direkt zakózott el az Oscaron

2014. május 09. 19:07   |   Szerző: kat97

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer a Marie Claire júniusi számának címlapján pózol, a fotósorozat mellé egy interjút is készítettek az X-Men sztárjával.

hirdetés
Jennifer Lawrence nem direkt zakózott el az Oscaron
Fotó: Jan Welters/Marie Claire

A tavaly Oscar-díjjal jutalmazott Lawrence idén nem járt szerencsével a díjátadón, nem ő vitte haza a legjobb mellékszereplőnőnek járó trófeát. A Marie Claire-rel megosztotta véleményét Lupita Nyong'o győzeledmeskesédéről.

„Nagyon boldog voltam, én magam is rá szavaztam. Fantasztikus látni, hogy valami olyan jó történik valakivel, ami megérdemelt.”

Az Oscar-gála azonban nem telt eseménytelenül Jennifernek sem, hiszen idén is sikerült elesnie, ezúttal a vörös szőnyegen.

„Abban a pillanatban, hogy megbotlottam [a bólyában], nevetni kezdtem, de belül úgy voltam: 'most b-szhatod, mindenki azt fogja hinni, hogy színjáték'. De higgyetek nekem, ha megterveztem volna, már a Golden Globe-on vagy a SAG-on megteszem. De két Oscaron egymásután nem. Nézem a Homelandet – ezért ennél ravaszabb vagyok!”

Nemrég szárnya kaptak a hírek, miszerint féltékeny Kristen Stewartra, aki barátjával, Nicholas Houlttal fog egy filmben feltűnni. „Volt erről valami egy magazinban, és azt mondtam rá, 'Ó, Istenem, ez nevetséges!', mert Kristen és én barátok vagyunk. Küldtem neki egy képet a cikkről: »csak hogy tudd, ez tényleg igaz«.”

Lezárásul Nicholasról is kérdezték, amire a megszokottnál jóval bővebben válaszolt a riporternek: „Mikor elfoglaltak vagyunk, megegyezünk abban, hogy figyelmen kívül hagyjuk a másikat. Persze nem teljesen, de egyikünk sem lesz mérges, ha a másik nem ír vagy hív rögtön vissza. Szuper-elfoglaltak vagyunk.”

Jennifer jelenleg Párizsban forgatja Az Éhezők viadala harmadik – dupla – részét Párizsban Josh Hutcherson és Liam Hemsworth társaságában, szombaton pedig az X-Men új részének New York-i premierjére lesz hivatalos, mellyel elkezdődik a film világ körüli sajtókörútja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek