Starity

Angelina Jolie a premiert is jó célra használja

2014. május 10. 18:06   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Angelina Jolie jelenleg Londonban tartózkodik, hogy legújabb filmjét, a május végén a mozikba kerülő Demónát népszerűsítse.

hirdetés
Angelina Jolie a premiert is jó célra használja

Csütörtökön a 38 éves színésznő megragadta az alkalmat, és a vörös szőnyegen ismét arról beszélt, hogy reméli, a több mint kétszáz, iszlám lázadók által elrabolt nigériai iskoláslány épségben hazatérhet. Azt is elárulta, hogy nagyon szívmelengetőnek tartja a közvélemény és a média figyelmét, amely még egy mozipremieren is az elrabolt lányok felé irányult.

„A fontos dolog azonban az, hogy megértsük, hogy ez azért történik, mert ezek az emberek [a gyermekrablók] azt hiszik, hogy megúszhatják és megtehetik” – nyilatkozta Jolie. „El kell kezdenünk letartóztatni az [elrablásokért felelős] embereket, el kell kezdenünk a bíróság elé citálni őket, és el kell kezdenünk harcolni azért, hogy méltó büntetést kapjon ez a bűntett, ami félelemmel tölti el az embereket és így kétszer is meggondolják, hogy elkövessék-e legközelebb.”

Miután április 14-én a Boko Haram nevű extrém csoport egy középiskolából elrabolt több mint kétszáz diáklányt, a világon számtalan ember mozdult meg és mutatta ki a támogatását felvonulások és internetes kampányok formájában, amelyekkel cselekvésre szólítottak fel mindenkit, hogy kiszabadítsák a lányokat. A kampányolók között ott található az amerikai elnök felesége, Michelle Obama és az emberjogi harcos pakisztáni diáklány, Malala Yousafzai is.

A színésznő később azt is elárulta, hogy bár a filmes karrierjét most háttérbe szorítja az emberbaráti munkája, tervez egy közös munkát élettársával, Brad Pitt-tel, akivel a 2005-ös Mr & Mrs Smith óta nem volt közös filmjük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek