Starity

Teljes a Miss International Hungary 2014 mezőnye

2014. május 11. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kiválasztották a legszebb 24 lányt, akik közül csupán egy nyerhet, és képviselheti hazánkat Japánban.

hirdetés
Teljes a Miss International Hungary 2014 mezőnye
Fotó: Mariann Jankovics - Arian Illusion

Lezajlott a Miss International Hungary 2014 középdöntője, mely során a zsűri kiválasztotta azt a 23 lányt, aki bejut az első valóságshow-ba. A 24. lányról az internetes szavazók döntöttek.

A felkészítés és maga a műsor tizenhárom héten keresztül zajlik majd, a nézők és a zsűri közösen döntenek arról, a hetek során mely versenyzőt küldik haza. Ezúttal is nagy a tét, a lányok azért küzdenek, hogy hazánk legelegánsabb szépségversenyének döntőjén a kifutóra léphessenek, illetve valamelyikük képviselje Magyarországot a Miss International 2014 Japánban megrendezésre kerülő döntőjén.

Az elődöntősök hivatalos Facebook-oldalai már élnek, melyeken keresztül képekkel és videókkal igyekeznek kiváltani a nézők szimpátiáját – ha valamelyik lány elnyerte a tetszésed, nem kell mást tenned, mint a Miss International Hungary weboldalán és Facebook-oldalán szavaznod.

A három legkevesebb szavazatot kapó hölgy a sztárokból és szaktekintélyekből álló zsűri színe elé járul, akik az alapján, a lányok mennyire veszik komolyan a felkészülést, hogy haladnak, fejlődnek, döntenek sorsukról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek