Starity

Ariana Grande: „Nem nevetett ki Rihanna”

2014. május 11. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal színész-énekesnő elmondta véleményét az iHeartRadio Music Awardson történtekkel kapcsolatban.

hirdetés
Ariana Grande: „Nem nevetett ki Rihanna”
Fotó: Jason Merritt/Getty Images

Sokakban felháborodást keltett Rihanna reakciója a május elsején megrendezett iHeartRadio Music Awardson, amit Ariana Grande fellépése váltott ki belőle. Történt ugyanis, hogy a 20 éves színész-énekesnő új dalának, a Problemnek előadása közben megcsillogtatta szexis tánctudását, ami a barbadosi pacsirtát nevetésre késztette.

Nemrégiben azonban Ariana az ausztrál The Bump Show-ban vendégeskedett, ahol tiszta vizet öntött a pohárba és elárulta, hogy szerinte Rihanna csak meglepettségében nevette el magát.

„Nem láttam, hogy nevetett volna rajtam, de miután visszanéztem, úgy tűnt, hogy meglepődött, mivel valami szokatlant csináltam. Utána nagyon kedves volt velem és azt mondta: »Csajszi, csináld csak tovább, amit teszel, mert bejön!«

A V, mint Viktória egykori sztárja hozzátette még, hogy szerinte vicces, hogy az ekkora felhajtás kerekedett a dolog körül: „Csak szórakozott volt és támogató. Az emberek mindig próbálnak nagy feneket keríteni a semmiségnek, mert unatkoznak.”

A rádióműsor házigazdája egyébként még azt is elmondta a beszélgetés során, hogy az ő tudomása szerint Rihanna nem Arianán nevetett, hanem azon, amit a lány egyik barátja mondott neki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek