Starity

Benicio Del Toro és Daniel Craig a nők védelmére kelt

2014. május 13. 21:09   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Benicio Del Toro, Daniel Craig, Dulé Hill, Seth Meyers és Steve Carell támogatja Obama amerikai elnök legújabb kampányát, amellyel a nők elleni erőszakot igyekeznek megfékezni.

hirdetés
Benicio Del Toro és Daniel Craig a nők védelmére kelt

Minden erőfeszítés és haladás dacára még mindig sok erőszak éri a lányokat és a nőket. Ha randevúra mennek, nagy az esélye annak, hogy fizikailag és szexuálisan bántalmazzák őket. Tavaly minden tizedik tinilányt szándékosan bántalmazott a randipartnere vagy partnernője. Minden ötödik fiatal nőt szexuálisan bántalmaznak a főiskolán. Jóval kisebb mértékben, de a fiatal férfiakat is éri fizikai erőszak.

Ennek az erőszakhullámnak a megállítására született Az egy túl sok (1 is 2 Many) nevű kampány, amelyet Obama amerikai elnök és Biden alelnök támogat, hogy legalább csökkentsék a tinédzser lányokat, diáklányokat, valamint a 16 és 24 év közötti fiatal nőket érintő erőszakot.

A kampányhoz most olyan hollywoodi hírességek csatlakoztak, mint Benicio Del Toro, Daniel Craig, Dulé Hill, Seth Meyers és Steve Carell, akik egy videóüzenetben próbálják felhívni az emberek figyelmét erre az égető problémára.

És hogyan segíthet egy átlagember? Támogasd az áldozatokat, akár nő, akár férfi az illető, hallgasd meg őket, de ne ítélkezz és ne vádold őket. Ajánld fel, hogy elkíséred őket oda, ahol segítséget kaphatnak. Szólalj fel bátran, ha olyan beszédet hallasz, ami a nők elleni erőszakra buzdít. Ne félj beavatkozni, ha látod, hogy valakit éppen bántalmaznak. Mindenkivel bánj tisztelettel és ezt várd el másoktól is. Mutass példát a nálad fiatalabbaknak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek