Starity

Megvehető a The Pretty Reckless-album

2010. augusztus 31. 01:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Momsen bandájának tegnap jelent meg a lemezük, ami már hatalmas rajongótábornak örvendhet. Beszélt az album témájáról, bandatagokról és mindent elmondott, amit az albumról tudni kell.

hirdetés
Megvehető a The Pretty Reckless-album

Taylor Momsen bandájának, a The Pretty Recklessnek tegnap jelent meg lemeze, melyet már meg is lehet rendelni az Amazon.comról. Taylor ezek mellett nem unatkozik, ugyanis visszatér a Gossip Girlbe.

„Én énekesnő, zeneszerző vagyok. 2 éve próbálkozok albumot készíteni, de egy időbe telt, mire találtam olyan gyártót, akinek ugyanazok az elképzelései, mint nekem. Manapság a legtöbb CD a popműfajból fogy,  a rockból alig-alig. Szóval, amikor találkoztam Katóval (basszusgitáros), nagy megkönnyebbülést éreztem, hisz olyan megnyugtató pasi. Ben Phillips a gitáros, én vokálozok, emellett az összes dalt is én írtam. Mindig is rockdalokat szerettem volna írni, melyek bonyolult szerkezetűek és specifikusak. Az album nem kifejezetten a vidámságról szól, de legalább a szívemből szólnak dalok, és azt írtam le, ami velem is megtörtént.” – magyarázta Taylor.

Az album innen rendelhető meg.
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek