Starity

Amiről lemaradhattál: ez történt a filmvilágban

2014. május 14. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már javában folyik A kiválasztott forgatása Párizsban, eközben pedig két új szereplő is bekerült a stábba, de fény derült az X-Men-spinoff egyik főszereplőjének kilétére is, a Rossz szomszédság pedig nagyot aratott.

hirdetés
Amiről lemaradhattál: ez történt a filmvilágban

Channing Tatum szerepet kapott az X-Men-spinoffban

Az X-Men: Az eljövendő múlt napjai londoni premierjén jelentették be, hogy a színész fog Gambit bőrébe bújni a spinoffban, amelynek producere Lauren Shuler Donner lesz, arról viszont még nincs információ, hogy mikor kezdik el a forgatásokat és mikor debütál majd.

„Channing egy zsivány, egy gazember, akárcsak Remy LeBeau. Tudja kezelni az akciót, ahogy azt már tudjuk és nagyon jó szívű, személyes tapasztalatból mondhatom. Remek Gambit lesz, hiszen ő is déli, így megérti azt a világot és tudjátok, Gambit imádja New Orleanst” – osztotta meg Lauren a Total Filmmel.

*

Már folynak A kiválasztott forgatási munkálatai Párizsban

Már jó ideje köztudott volt, hogy a francia fővárosban fogják leforgatni az Éhezők viadala utolsó két részének néhány jelenetét, a múlt héten pedig meg is érkezett a stáb Párizsba, ahol rögtön neki is láttak a munkálatoknak.

*

51 millióval nyitott a Rossz szomszédság

A héten kerül a mozik többségébe Zac Efron és Seth Rogen új vígjátékat, mely az amerikai premier alkalmával 51,1 millió dolláros bevételt hozott a stábnak, ezzel pedig letaszította a Csodálatos Pókember 2-t a Box Office listájának éléről.

*

Aaron Taylor-Johnson szerepelni fog a Szürke ötven árnyalatában

A Godzilla premierjén árulta el az Access Hollywoodnak Sam Taylor-Johnson, hogy férje csatlakozik az általa rendezett filmadaptációhoz, ám szerepéről még nem rántotta le a leplet.

„Megtaláltam a módját, hogy Aaron szerepeljen. De arról még nem mondok semmit, hogy mi lesz a szerepe” – osztotta meg nevetve.

*

Két új színésznővel gazdagodott Az éhezők viadala

Múlt héten jelentették be a Facebookon, hogy a készítők megtalálták a megfelelő színésznőket két új szerepre is. Michelle Forbes fogja életre kelteni A kiválasztott második részében a katona LT. Jacksont, Tigris bőrébe pedig Eugenie Bondurant fog bújni.

Fotók: Facebook/The Hunger Games

*

Itt a Constantine előzetese

Az NBC már lázasan készül a következő szezonra, hiszen jelenleg is műsorrendjükön dolgoznak. Sorozataik sorsa feletti döntéshozatalaik mellett azonban a Constantine című filmadaptációval kapcsolatban is számos teendőjük van, így nemrég kiadták az első trailerét.

A horror címszereplőjét  Matt Ryan alakítja, aki a sötét erők legyőzésére hivatott, de mellette feltűnik még Harold Perrineau és Lucy Griffiths is.

*

Katey Sagal csatlakozott a Tökéletes hang 2-höz

A mai napon derült fény arra, hogy az Egy Rém Rendes Család című sorozat sztárja szerepet kapott a 2012-es nagysikerű zenés film második részében, ő lesz majd ugyanis Hailee Steinfeld karakterének édesanyja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek