Starity

Júniusban érkezik a 5 Seconds of Summer debütáló albuma

2014. május 14. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A zenekar várva várt debütáló albuma június 27-től kapható, mely egy self-titled nagylemez lesz!

hirdetés
Júniusban érkezik a 5 Seconds of Summer debütáló albuma

A mára igen nagy hírnévre szert tett ausztrál 5 Seconds Of Summer idén ünnepli megalakulásának harmadik évét, ám még azóta sem jelent meg debütáló albumuk. Ez azonban változni látszik, hisz két év után júniusban végre kézhez kaphatják a rajongók a várva várt lemezt.

A zenekar énekese és egyben frontembere, Luke Hemmings az album címének választásáról – mely a banda neve – így mesélt: „Azért döntöttünk, hogy egy self-titled nagylemezt dobunk piacra, mert ez igazán bemutatja, hogy kik vagyunk jelenleg, és hogy kik szeretnénk lenni.

Különböző dalokon dolgozni – dalt írni, felvenni és látni, ahogy összeállnak – volt az egyik leghihetetlenebb tapasztalat, amit átélhettünk zenészekként, és nagyon büszkék vagyunk arra, amit elkészítettünk – tette hozzá.

Az album hivatalosan június 27-től kapható a boltokban eredeti és deluxe-változatban is, valamint már digitális formában is előrendelhető. Június 13-án pedig megjelenik a Don't Stop című EP-jük is.

Tracklista:

She Looks So Perfect
Don’t Stop
Good Girls
Kiss Me Kiss Me
18
Everything I Didn’t Say
Beside You
End Up Here
Long Way Home
Heartbreak Girl
Lost Boy
Amnesia

A deluxe-verzión szerepel még:

Social Casualty
Never Be
Voodoo Doll
Green Light

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek