Starity

Megjelent a The Riot Club első előzetese

2014. május 15. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Riot Club című dráma első előzetese a napokban jelent meg, mely számos izgalmat tartogat.

hirdetés
Megjelent a The Riot Club első előzetese

Az eredetileg Posh néven készült filmet, melyben Douglas Booth, Max Irons és Sam Claflin játszik, nemrég a készítők átnevezték a The Riot Clubra, ehhez pedig a napokban publikálták az első hivatalos előzetest és posztert is.

A film két diákról szól, Harry Villersről (Douglas Booth) és Milesról (Max Irons), akik becsatlakoznak az oxfordi egyetem egyik elit klubjába, a The Riot Clubba, ahol vagy sikert sikerre halmoznak az iskolai évek alatt és után, vagy egész életükre megszégenyülve távoznak.

A filmben nemcsak Douglas, Max és Sam kapott szerepet, de a Trónok harcából ismert Natalie Dormer, valamint a Downtown Abbey színésznője, Jessica Brown Findlay-t is láthatjuk majd.

A forgatások a filmhez még 2013 októberében kezdődtek Oxfordban, de a rajongóknak már nem kell sokat várni, hisz szeptember 19-én bemutatásra kerül a film a mozikban, ám hogy nálunk levetítik-e, azt meg nem tudni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek