Starity

Ilyenek az igazi punk hercegnők

2014. május 21. 15:03   |   Szerző: Harmlessin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gondolkoztál már rajta, hogy hogyan is nézne ki punkként Alice, Ariel, vagy esetleg Hófehérke? Pár elszánt Deviantart- és Tumblr-felhasználó most választ ad a kérdésre.

hirdetés
Ilyenek az igazi punk hercegnők

Nemrég megtekinthettük, hogy hogyan is néznének ki kedvenc mesefiguráink a 21. századi modern korban, most pedig néhány Devianatart- és Tumblr-felhasználónak köszönhetően belecsöppenhetünk egy punk világba, ahol punk Alice, punk Ariel és punk Hófehérke boldogan él a többi punk meseszereplő között.

A Szépség és a szörnyeteg főszereplője, Belle egy igazi lázadó öltözéket kapott. A fekete halálfejes póló és az erős smink mellé pár tetoválás és piercing is párosult, így az összhang tökéletes lett. A készítő Belle egyik védjegyét, a kék masniját sem hagyta érintetlenül: az is – csakúgy, mint a többi darab – sötét színt kapott.

Hófehérke öltözéke kissé a swag és emo stílust idézi, így nem meglepő a pink szemhéjfesték, és a nagy, feltűnő nyaklánc sem. Jellegzetes kék-sárga ruháját a lila és rózsaszín árnyalatai uralják, és róla sem maradhatott le a testékszer, valamint a tetkó sem.

Punk Hamupipőke angol zászlós, Sex Pistol-feliratos pólóban, rózsaszín hajjal, tetkókkal és piercingekkel nyomul. Az egyetlen, amit meghagyott az alkotó, az a tengerkék szempár, ami remekül illik pink hajkoronájához.

Aranyhaj kollekciójának domináló színe a zöld: lobonca, szemöldöke és ruhája is ebben virít. Valószínűleg kisállata, Pascal a kaméleon miatt választotta ezt az árnyalatot a rajzoló.

Ariel igazi punkként tűnt elő szerzőjének tolla mögül: jellegzetes vörös haja feketévé változott, testét pedig teljes egészében minták fedik. Fekete körme és kiegészítői igazi sötét bombázóvá varázsolták.

Végül, de nem utolsó sorban pedig következzék egy vérbeli punk-girl, Mulan, aki cseresznyevirág kompozícióval kápráztatott el mindenkit. Kicsit szedett-vedett, mégis komoly összhangot kaptunk, ahonnan persze nem hiányozhatott kedvencünk sárkánya, Mushu sem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek