Starity

Így fest Julianne Moore A kiválasztottban

2014. május 16. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A minap megjelentek az első hivatalos képek az Éhezők viadala utolsó két részéből.

hirdetés
Így fest Julianne Moore A kiválasztottban
Fotó: Lionsgate

Az éhezők viadala rajongói már tavaly november óta tűkön ülve várják a folytatást, ami 2014. november 21-én kerül az amerikai mozikba, így a készítők sok-sok aprósággal kedveskednek nekik, hogy csillapítsák vagy éppen még jobban felcsigázzák őket. Folyamatosan fény derül újabbnál újabb szereplők kilétére, paparazzi fotók készülnek a forgatásokon, interjúk tömkelegén vesz részt a stáb, most pedig az első két hivatalos fotót is közzétette a Lionsgate.

Mindkét képen Julianne Moore látható, aki nem kis változáson esett át azért, hogy Alma Coin elnök bőrébe bújhasson A kiválasztottban, mivel szerepe megköveteli, hogy ősz paróka alá rejtse vörös loknijait, valamint szürke kontaktlencsét használjon kék szemei miatt. A 13-as körzet hataloméhes vezetője ugyanis a monotonitás és a szürkeség megtestesítője: egységesen szürke a haja, a szeme és a ruhája is.

Míg azonban az első kép a hivatalos fotósorozatból való, addig a második már a film egyik jelenetéből, melyben a néhai Philip Seymour Hoffman oldalán látható az 53 éves színésznő, aki korábban elárulta az Entertainment Weeklynek, hogy megtisztelve és szerencsésnek érzi magát, hogy ismerhette és együtt dolgozhatott a tragikus körülmények között elhunyt színésszel.

Fotó: Lionsgate

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek