Starity

Chris Pine utálja visszanézni a filmjeit

2014. május 17. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész legújabb interjújában a hírnévről, a lesifotósokról és kedvenc sorozatairól mesélt.

hirdetés
Chris Pine utálja visszanézni a filmjeit

Chris Pine interjút adott a spanyol EL PAÍS magazinnak, a riporterrel megosztotta gondolatait a hírnévről és a lesifotósokról, akik leginkább a reptéri beszállását és távozását nehezítik meg. „Csak nevetek a hírnéven, nem veszem komolyan, és egyáltalán nem szívlelem a fotósokat. De ez is a munka része. Harcolhatsz ellene, vagy elfogadod. Megpróbálom védeni a magánéletem, amennyire tudom.

És mi a helyzet a közösségi portálokkal? „Az Instagramot szeretem, mert imádom a fényképészetet. Sok időt töltök a telefonomhoz ragadva, de azt nem tudnám elképzelni, hogy még több időt fordítsak saját képek közzétételére.”

Akárcsak számos más hírességnek, neki is nehezére esik visszanéznie magát a képernyőn: „Kritikus vagyok magammal szemben. Nem olyan jó móka, sőt megterhelő látni magam a vásznon, mindenesetre jó észrevenni, mi az, ami működik számomra, és mi az, amit nem kell erőltetni.”

A Star Trek sztárja azt is hozzáfűzte, bár imádja a Totál szívást és a Kártyavárat, sőt, még a Trónok harcát is kóstolgatja, nem szívesen próbálná ki magát a televíziózásban.

„Színészként megtanultam, hogy nem szabad engednem, hogy a nyomás elhatalmasodjon felettem. Nem szabad mindent komolyan venni, mert sok olyan dolog van, amit nem tudsz irányítani ezen a területen. Megtanultam élvezni dolgokat. Minél több mindent csinálsz, annál többet tanulsz magadról, azzal pedig saját magad fejleszted.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek