Starity

Íme, a Telemundó kínálata az elkövetkezendő egy évre

2014. május 18. 19:07   |   Szerző: Ildikócska10

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A spanyol nyelvű amerikai televíziós hálózat, a Telemundo sorozatgyártócég nagyszabású produkciókkal készül a következő szezonra.

hirdetés
Íme, a Telemundó kínálata az elkövetkezendő egy évre

A Telemundo az új évadra teljes gőzzel készül, hogy minél jobb és újabb telenovellákat mutasson be a képernyőn. Nemrég kiderült a közelgő programfelállás, amelynek bemutatására New Yorkban került sor május 13-án. Öt új telenovella veszi kezdetét: a Señora Acero, a Los Miserables, a Dueños del Paraíso, a Tierra de Reyes és az El Jardinero.

Los Miserables (A nyomorultak)

A Vad szív és Az örökség sztárja, Aracely Arámbula az 1973-ban bemutatott Victor Hugo-feldolgozásában tér vissza a képernyőre. Ebben a sorozatban Lucia „Lucha Duran szerepébe bújik, aki ártatlanul kerül egy texasi börtönbe.

Harcol az igazságért és nem fedi fel kilétét, amíg meg nem bizonyosodik arról, hogy az üldözője Daniel Ponce (Erik Hayser), aki drogüldözési osztályának karizmatikus vezetője, akivel bár folyamatosak az összetűzéseik, ugyanis beleszeret a férfiba.

A sorozatban Marina és a Corazon valiente (Több mint testőr) sztárja, Aylin Mújíca szerepe is biztos, aki egy negatív karaktert alakít.

Tierra de Reyes (Királyok földje)

A telenovella a Telemundo sorozatgyártócég egyik sikeres sorozatát dolgozza fel, egészen pontosan Julio Jimenez történetét, a 2003-as Pasión de gavilanest (A szenvedélyek lángjai), amelynek főszereplői Danna García és Mario Cimarro voltak.

A sorozat jővőre kerül adásba, a történet pedig a három Gallardo-testvérről szól, akik megbosszulják a nővérük halálát.

Señora Acero (Acero özvegye)

Nemrég olvashattatok arról, hogy Blanca Soto csatlakozott a Telemundóhoz és a minap megjelent új sorozatának, a Señora Acerónak az előzetese is.

Az Amit a szív diktál főhősnője a legújabb telenovellájában Sara Aguilar Bermudez karaktereként lesz látható a képernyőkőn. Roberto Stopello az író, aki a Telemundo kasszasikerének, a La Reina del Surnak történetét meséli el.

Sara hozzámegy Vicente Acerőhoz (Andrés Palacios), a hírhedt drogkereskedőhöz, az esküvőjük napján azonban meggyilkolják, a nő pedig rájön arra, hogy a férje kettős életet élt. Élete ezután gyökeresen megváltozik, ugyanis ő lesz majd a környék egyik leghatalmasabb drogkereskedője.

El Jardinero (A kertész)

A Telemundo közétette, hogy az El Jardinero sorozat főhőse Carlos Martinez lesz, azonban a többi szereplő kilétéről még nincsenek hírek.

A történet egy kétgyermekes apáról, Carlosról szól, aki becsületes és szorgalmas ember, aki arra törekszik, hogy minél jobb jövőt kínálhasson a két fiának, így kertészként vállal munkát egy gazdag családnál. A gyermekei megélhetéséért küzdő apa és a két gyermeke élete megváltozik, mivel szembe kell nézniük a gyűlölettel és a veszélyekkel.

Dueños del Paraíso (Az éden urai)

A Dél királynője telenovella a Telemundo történetének legmagasabb nézettségét érte el, Kate del Castillo főszereplésével. A híres színésznő pedig most ismét főszerepben tündököl, amely Pablo Illanes (Elisa nyomában) eredeti története és a ’80-as évek Miamijában játszódik.

Kate Anastasia Cardona bőrébe bújik majd, aki egy mexikói drogbáró özvegye. Nagyon megviseli az erőszak és a korrupció, majd férje halála után csak a gyűlölet vezeti majd. Anastasia egy családapával és egy vietnami veteránnal közösen egy új kokainterjesztő hálózatot hoz létre, így egy csapásra Dél-Florida utcáján, egy félelmetes csatatéren találják magukat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek