Starity

Blanca Soto ismét főszerepben

2014. május 17. 23:11   |   Szerző: Ildikócska10

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híres színésznő ezen a héten mutatta be legújabb telenovelláját a Señora Acerót, amely a La Reina del Sur (Dél királynője) történetét dolgozza fel.

hirdetés
Blanca Soto ismét főszerepben

A Porque el amor manda (Amit a szív diktál) és az El talismán (Talizmán) sztárja, Blanca Soto átigazolt a Telemundóhoz, hogy újra megcsillogtassa színészi tehetségét, hisz főszerepet kapott a Señora Acero című telenovellában, amely a 2011-es Dél Királynője sorozatot dolgozza fel.

Ezen a héten került sor a Señora Acero bemutatására, melyben Andrés Palacios és Erik Hayser is szerepel, a főgonosz karakterét pedig a Corazón Valiente (Több mint testőr) sztárja, Aylín Mújica játssza.

Ebben a sorozatban Sara Aguila Bermúdez (Blanca Soto) egyszerű életet él fiával, Salvadorral. A nő hozzámegy Vicente Aceróhoz, a drogkereskedőhöz (Andrés Palacios), akit az esküvője napján egy rendőrségi kommandó meggyilkol. Sara rájön, hogy hajdani férje hazudott a valódi kilétéről, ezek után pedig ő lesz környék egyik legnagyobb drogkereskedője.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek