Starity

Drew Barrymore szervezi Frances Bean Cobain esküvőjét

2014. május 18. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Rambles frontembere, Isaiah Silva három évvel ezelőtt kérte meg kedvese, Frances Bean Cobain kezét, ám a nász már nem sokat várat magára.

hirdetés
Drew Barrymore szervezi Frances Bean Cobain esküvőjét

Három évvel ezelőtt járta be a világot a hír, miszerint a Nirvana tragikus körülmények között elhunyt frontemberének lánya, Frances Bean Cobain apja hasonmásához készül férjhez menni. Frances és Isaiah már több éve alkotnak egy párt, azonban úgy tűnik, a nász már nem sokat várat magára, a partiszervező szerepét pedig Frances keresztanyja, Drew Barrymore vállalta magára.

Drew Barrymore Courtney Love lányának, Frances Bean Cobainnek segít megszervezni a közelgő esküvőjét. Frances Drew-hoz hasonlóan szabadszelleműen elegáns stílusú, éppen ezért még a két esélyes helyszín: egy észak-kaliforniai szőlőskert és Mexikó egyik egzotikus tengerpartja között vacillálnak. Drew több stylisttal is felvette a kapcsolatot, miközben Frankie-t ápolja, és már szortírozza a katalógusok meghívó ötleteit. Minden pillanatát élvezi annak, hogy a menyasszony anyukáját játszhatja” – árulta el egy, a színésznőhöz közelálló barát.


Frances Cobain és Isaiah Silva elválaszthatatlanok

Frances és Isaiah meglehetősen sok időt töltenek Drew-val és férjével, Will Kopelmannal, és gőzerővel folynak az esküvő előkészületei, bár a menyegző pontos időpontját még nem tűzte ki a pár. Gratulálunk és sok boldogságot kívánunk nekik!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek